23.01.2014

Upravni odbor sastao Predsednika Skupštine

Članovi Upravnog odbora Kosovskog penzionog štednog fonda (KPŠF) pod vođstvom Predsednika Upravnog odbora, gosp. Ymer Havolli, uz dva domaća člana Upravnog odbora, gosp. Driton Qehaja i gosp. Ruzhdi Morina, su se sastali sa Predsednikom Skupštine Kosova, dr. Jakupom Krasniqi.

Gosp. Havolli, je u ime Upravnog odbora zahvalio Predsedniku Skupštine na dočeku, i upoznao ga sa glavnim podacima iz oblasti investiranja i operativnosti KPŠF-a tokom 2013 godine. Gosp. Havolli je kazao da je bruto povratak sredstava od investicija u iznosu od 71 miliona Evra za 2013, i da to predstavlja najbolji rezultat u nominalnoj vrednosti koje je KPŠF ikada postigao, dok prevladavaju očekivanja da će i 2014 godina biti pozitivna u oblasti investicija. Isto tako, gosp. Havolli je posebno istakao veoma dobru saradnju koju KPŠF održava sa Skupštinom Kosova, i posebno je u ime Upravnog odbora naveo da je Skupština Kosova prošle godine usvojila Godišnji izveštaj za 2012 bez ikakvih napomena, napominjući da je to bio dodatni stimulans za sve u KPŠF-u.

Sa druge strane, gosp. Krasniqi, je čestitao Upravnom odboru na postignutim rezultatima i poželeo im dalje uspehe, ocenjujući isto tako kao veoma dobre odnose koje KPŠF ima sa Skupštinom kao i sa svojim doprinosiocima.

Fotografija: Tokom sastanka delegacije KPŠF-a sa Predsednikom Skupštine Kosova

Takimi_FKPK_Kuvend